Find foråret på Sydfyn
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.

Bøgen er sprunget ud i Juelsberg Skov, Nyborg den 9. april 2015.

Go down

Bøgen er sprunget ud i Juelsberg Skov, Nyborg den 9. april 2015. Empty Bøgen er sprunget ud i Juelsberg Skov, Nyborg den 9. april 2015.

Indlæg af Snatur Tors Apr 09, 2015 2:52 pm

Kurt Kaack Hansen, Nyborg fortæller, at en 120-årig bøg er sprunget ud i Juelsbergskoven ved Nyborg i dag torsdag den 9. april 2015.
Hitler-bøgen i Juelsbergskoven er blevet grøn i toppen. Det grønne skær over den bøg, der altid er den første bøg i Nyborg-området til at springe ud og varsle om forår og sommer. Bladene på den her bøg er mere end en tokrones størrelse, fortæller Kurt. Træet har tilnavnet tysker-bøgen eller Hitler-bøgen, skyldes det, træet også i de tider var det første til at springe ud, og det skete altid omkring Hitlers fødselsdag den 20. april. Det er derfor tidligt at bøgen er sprunget ud allerede den 9. april 2015.

Hvor står denne bøg? Link Google Map

Gå ad Duensvænge under motorvejen. Herefter er der marker på begge sider af skovvejen, hvorefter der kommer skov på venstre hånd. Lidt længere fremme slår vejen et sving. På højre hånd står et markant egetræ. Og overfor på venstre side af vejen lidt inde i skoven står den tidlige bøg, der er et højt, slankt træ

Snatur
Admin

Antal indlæg : 51
Join date : 18/02/15
Geografisk sted : Svendborg

http://www.snatur.dk

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Lignende emner

 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum